Kotimainen vapaa-ajan & työkalujen verkkokauppa

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 vrk palautusoikeus

Kotimainen verkkokauppa | 0102011960 | asiakaspalvelu@diileri.com

Pelituolit

Tilaa laadukas pelituoli edullisesti netistä. Meiltä löydät laadukkaat ja mukavat, itse testatut pelituolit tarjous hinnoin. Trust valmistaa hinta-laatusuhteeltaan lyömättömiä pelituoleja. Kurkkaa valikoimasta itsellesi sopiva pelituoli ja ota pelikentät haltuusi! Kaikki pelituolit toimitetaan omasta varastostamme Turusta.

  Hyvä pelituoli

  Laadukas pelituoli on yksi pelaamisen kulmakivistä sillä se vaikuttaa hyvin paljon siihen kuinka hyvä sinun on pelata. Kunnon pelituoli parantaa refleksejäsi, kun istut ergonomisesti sekä lisää mukavuutta pitkien pelisessioiden aikana. Kunnon pelituoli vähentää selkä ja niska-hartiaseudun alueen jumeja ja pitää paikat kunnossa, jolloin jaksat pelata mukavasti pidempään.

  Trust pelituolit Diileri.comista

  Trust valmistaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia pelituoleja. Trustin edullisimmatkin mallit kuten Trust Ryon on hyvin mukavia istua ja käyttää pitkissäkin pelisessioissa. Lisä mukavuutta pelaamiseen saat kun hankit mallin, josta löytyy selkä- ja niskatuet. Suosittelemme tosipelaajille esimerkiksi Trust Resto – pelituolia, jossa on vankka metallinen runko, monipuoliset säädöt sekä niska- ja selkätyynyt. Jos haluat viedä pelituolisi vielä seuraavalle tasolle niin silloin Rayza on valintasi. Rayza pelituolissa on ominaisuudet ehdotonta huippuluokaa ja sen lisäksi siinä on hifistelyä varten säädettävä RGB valaistus.

  Pelituolien nopea toimitus

  Pelituolit toimitetaan omasta varastostamme 1-3 päivässä ja tarjoamme kaikille tuoleille 30 päivän palautusoikeuden.