Hitsauskoneet

Etsitkö uutta hitsauskonetta? Meiltä löydät kovan luokan Wameta hitsauskoneet ammattikäyttöön sekä Timco hitsauskoneet tee-se-itse henkiselle metallimiehelle. Tutustu ja tilaa omasi. Nopea toimitus heti varastosta.

Timco iT500MIG mig hitsauskone

Alkuperäinen hinta oli: 1690,00 €.Nykyinen hinta on: 1390,00 €.

Timco MMA140TMIG yhdistelmähitsauskone

Alkuperäinen hinta oli: 289,00 €.Nykyinen hinta on: 259,99 €.

Timco MMA200PTMIG yhdistelmähitsauskone

Alkuperäinen hinta oli: 499,00 €.Nykyinen hinta on: 479,00 €.

Timco P160MMA hitsausinvertteri

Alkuperäinen hinta oli: 129,00 €.Nykyinen hinta on: 115,99 €.

Timco TIG250WSME AC/DC-Pulssi-invertteri

Alkuperäinen hinta oli: 599,00 €.Nykyinen hinta on: 538,99 €.

Wameta 160i Pro puikkohitsausinvertteri

Alkuperäinen hinta oli: 395,00 €.Nykyinen hinta on: 355,99 €.

Wameta MIG 250 MIG/TIG/MMA hitsauskone

Alkuperäinen hinta oli: 2295,00 €.Nykyinen hinta on: 2065,99 €.

Wameta MIG 250i Pro MIG/MAG hitsauskone

Alkuperäinen hinta oli: 1590,00 €.Nykyinen hinta on: 1430,99 €.

Wameta MIG 315i PRO MIG/MAG hitsauskone

Alkuperäinen hinta oli: 1795,00 €.Nykyinen hinta on: 1615,99 €.

Wameta Multimig 200 AC/DC MIG/MAG hitsauskone

Alkuperäinen hinta oli: 3290,00 €.Nykyinen hinta on: 2960,99 €.

Wameta Multimig 200 monitoimihitsauskone

Alkuperäinen hinta oli: 995,00 €.Nykyinen hinta on: 895,99 €.

Timco Fi200MMA hitsausinvertteri

Alkuperäinen hinta oli: 159,00 €.Nykyinen hinta on: 149,00 €.

Timco NI140S minihitsausinvertteri

Alkuperäinen hinta oli: 119,00 €.Nykyinen hinta on: 106,99 €.

Wameta hitsauskoneet

Wameta - Tehokkuutta ja luotettavuutta kaikille hitsaustarpeillesi! Kun puhutaan hitsauksesta, ei ole varaa tehdä kompromisseja. Tarvitset laitteiston, joka on yhtä luotettava kuin tehokas. Tässä kohtaa Wameta hitsauskoneet astuvat kuvaan! Wameta tarjoaa sinulle markkinoiden huippuluokan hitsauskoneita, jotka toimivat niin hyvin, että voit melkein kuulla metallin kiittävän.

Miksi Valita Wameta?

Wametan hitsauskoneet ovat tunnettuja kestävyydestään ja suorituskyvystään. Olitpa sitten ammattilainen tai harrastelija, nämä koneet eivät jätä sinua pulaan kesken projektin. Ne on suunniteltu kestämään kovimmatkin olosuhteet ja tarjoamaan tasaisen laadukkaan lopputuloksen kerta toisensa jälkeen.

Wameta hitsauskoneiden monipuolisuus on valttia

Wametalla löytyy ratkaisu jokaiselle hitsaustyypille ja -tarpeelle. Oletko MIG/MAG-hitsauksen mestari vai TIG-hitsauksen taituri? Ehkäpä olet vasta aloittelemassa matkaasi hitsauksen maailmaan? Ei hätää! Wametalla on valikoima koneita eri käyttötarkoituksiin:

- MIG/MAG-hitsauskoneet: Nämä koneet ovat täydellisiä nopeisiin ja siisteihin liitoksiin.
- TIG-hitsauskoneet: Erityisesti hienovaraisempiin töihin sopivat TIG-koneemme takaavat tarkan jäljen.
- Puikkohitsauskoneet: Näillä saat aikaan vankat liitokset myös ulkotiloissa ja haastavissa ympäristöissä.

Jokainen malli on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita, joten löydät varmasti juuri sinun projektiisi sopivan laitteen.

Innovatiiviset ominaisuudet

Wametan insinöörit eivät ole säästelleet innovaatioissa. Jokainen laite sisältää ominaisuuksia, jotka tekevät työskentelystä helpompaa ja tehokkaampaa:

1. Helppokäyttöinen digitaalinen näyttö: Voit säätää asetukset nopeasti ja tarkasti ilman turhaa sähläystä. 2. Automaattiset turvaominaisuudet: Ylikuumenemissuojaus ja muut turvaominaisuudet pitävät sinut turvassa. 3. Kompakti mutta kestävä rakenne: Nämä koneet ovat helposti siirrettävissä paikasta toiseen ilman pelkoa rikkoutumisesta.

Taloudellinen investointi

Hitsauslaitteisto voi olla merkittävä investointi, mutta se maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti laadukkaana työnjälkenä ja vähentyneinä seisokkiaikoina. Kun valitset Wametan hitsauskoneen, tiedät saavasi vastinetta rahoillesi pitkäksi aikaa eteenpäin.

Ja koska me kaikki rakastamme hyvää diiliä: meillä hinta on kilpailukykyinen, joka tekee tästä investoinnista vieläkin houkuttelevamman!

Wametan takuupalvelu

Ei pidä unohtaa myöskään asiakaspalvelua – sillä kukapa haluaisi jäädä yksin ongelmien kanssa? Wametalla palvelu toimii hyvin ja takuu asiat hoidetaan vikkelästi.

Olipa kysymyksessä tekninen ongelma tai tarve lisätarvikkeille – apua saa nopeasti eikä sinun tarvitse odottaa viikkoja vastauksia sähköposteihin.

Lopuksi...

Jos etsit luotettavaa kumppania kaikkiin hitsaustarpeisiisi – älä katso enää kauemmas kuin Wameta! Näiden koneiden avulla voit keskittyä siihen olennaiseen eli laadukkaaseen työhön ilman ylimääräistä stressiä laitteiston toimivuudesta.

Eli mitä vielä odotat? Anna itsellesi ja projekteillesi mahdollisuus loistaa parhaimmillaan – valitse Wameta hitsauskone!

Timco hitsauskoneet

Timcon hitsauskoneet ovat hinta-laatusuhteeltan erinomaisia koneita ja meiltä löydät useita eri malleja, jotka sopivat erilaisiin hitsausprojekteihin niin tee-se-itse henkiselle kaverille kuin ammattikäyttöönkin.

Näppärä kannettava puikkokone vai järeämpi mig hitsauskone?

Yksi suosituimpia hitsausinverttereitämme on kannettava Timco Fi200MMA hitsausinvertteri, joka on kooltansa kompakti, kevyt ja tehokas. Koneesta löytyy LCD-näyttö sekä portaaton virransäätö ja se soveltuu 1,6 mm – 4,0 mm puikoille. Koneen mukana toimitetaan 3 m pituiset hitsaus- ja maakaapelit.

Jos tarvitset järeämpää mig hitsauskonetta, niin löytyyhän meiltä siihenkin kone, nimittäin Timco iT315MIG – koneeseen sopii 15 kg lankarulla ja perus pyörällä 0,8 – 1,0 mm langalle, lisävarustepyörällä saat myös koneeseen 1,2 mm langan. Kone on portaattomalla langansyötöllä ja virransäädöllä ja mukana tulee poltin, poltinkaapeli, puikko ja maakaapelit sekä harja.

Kaikenlaista siis löytyy, joten oli sulla sitten tarvetta hitsille tai plasmalle, niin meiltä niitä saat. Toimitamme koneet vikkelästi omasta varastostamme sinulle vaikka suoraan oven eteen.