Hitsauskoneet

Meiltä löydät Timco hitsauskoneet, jotka soveltuvat erinomaisesti monenlaisiin hitsausprojekteihin niin harrastus kuin vaativaankiin käyttöön.

Timco hitsauskoneet

Timcon hitsauskoneet ovat hinta-laatusuhteeltan erinomaisia koneita ja meiltä löydät useita eri malleja, jotka sopivat erilaisiin hitsausprojekteihin niin tee-se-itse henkiselle kaverille kuin ammattikäyttöönkin.

Näppärä kannettava puikkokone vai järeämpi mig hitsauskone?

Yksi suosituimpia hitsausinverttereitämme on kannettava Timco Fi200MMA hitsausinvertteri, joka on kooltansa kompakti, kevyt ja tehokas. Koneesta löytyy LCD-näyttö sekä portaaton virransäätö ja se soveltuu 1,6 mm – 4,0 mm puikoille. Koneen mukana toimitetaan 3 m pituiset hitsaus- ja maakaapelit.

Jos tarvitset järeämpää mig hitsauskonetta, niin löytyyhän meiltä siihenkin kone, nimittäin Timco iT315MIG – koneeseen sopii 15 kg lankarulla ja perus pyörällä 0,8 – 1,0 mm langalle, lisävarustepyörällä saat myös koneeseen 1,2 mm langan. Kone on portaattomalla langansyötöllä ja virransäädöllä ja mukana tulee poltin, poltinkaapeli, puikko ja maakaapelit sekä harja.

Kaikenlaista siis löytyy, joten oli sulla sitten tarvetta hitsille tai plasmalle, niin meiltä niitä saat. Toimitamme koneet vikkelästi omasta varastostamme sinulle vaikka suoraan oven eteen.