Einhell Power X-Change - Yksi akku, yli 200 konetta

Power X-Change on Einhellin jo yli 200 tuotetta sisältävä akkutuoteperhe, josta löydät laadukkaat ja tehokkaat akkukoneet sekä niihin yhteensopivat tarvikkeet kodin rakennus- ja remonttipuuhiin ja pihan ja puutarhanhoitoon. Power X-Change on myös aidosti yhden akkutyypin joustavasti yhdisteltävä järjestelmä, sillä sama 18 V akku sopii kaikkiin laitteisiin, myös 36 V akkukoneisiin.

Akkuosaamista joka vakuuttaa

Power X-Change akkuihin käytetään nykyaikaisimpia suorituskykyisiä litiumionikennoja ja älykästä prosessiohjattua ABS-akkujenhallintajärjestelmää. ABS ohjaa aktiivisesti kennojen toimintaa, tuottaa kullekin akkulaitteelle optimaalisen määrän tehoa, maksimoi käyttöajat sekä varmistaa kestävyyden. Tee turvallinen, taloudellinen ja ympäristöystävällinen valinta ja keskity kehittyneeseen ja kansainvälisissä testeissäkin loistavasti menestyneeseen akkujärjestelmään. Aloita oman kotiverstaasi varustaminen valitsemalla tarvitsemasi laite joko Solo-runkokoneena ja siihen mukaan starttipakkaus – tai osta kone Kit-settinä, joka sisältää jo akun ja laturin.

Einhell akkutyökaluryhmät

Akku- ja sähkötyökalut (34)

Akut ja laturit (8)

Hiomakoneet (3)

Monitoimikoneet (1)

Porakoneet ja mutterinvääntimet (13)

Pöytäsahat ja sirkkelit (5)

Puutarhakoneet ja työkalut (27)

Valitse Einhell Power X-Change akkutyökalut

Korkeinta laatua. Moderneinta teknologiaa. Järkevään hintaan.

1.

Älykäs akkujärjestelmä: Sinä säästät rahaa

Heti kun akku (tai kaksi akkua 36 V laitteissa) ja laturi ovat käytettävissä, kaikista muista laitteista voidaan hankkia "Solo" eli ne voidaan ostaa runkokoneena ilman akkua ja laturia. Tällä tavoin säästät rahaa ilman että sinun tarvitsee tehdä kompromissejä varustuksen tai laadun suhteen.

2.

Ympäristöystävällistä

Power X-Change mahdollistaa yhden akkutyypin kaikkiin työkaluihin ja puutarhalaitteisiin sen sijaan että olisi omat akut ja laturit aina kuhunkin laitteeseen erikseen. Koska akkujärjestelmän ansiosta tarvitset vähemmän akkuja ja latureita, vältyt akkusekamelskalta kotona ja lisäksi säästät resursseja ja siten ympäristöä.

Tehokkaat koneet tarvitsevat tehokkaan akun

Power X-Change akkujärjestelmä on tehty kovaan käyttöön ja siksi Power X-Change akut ovat erityisen tehokkaita. Peräti 1350 wattiin asti akkukäyttöiset työkalut ja puutarhalaitteet eivät häviä kädenväännössä vastaaville johtokoneille. Sen sijaan että vaihtaisi 36 voltin akkuihin laitteiden suorituskyvyn lisäämiseksi, Einhellin nerokas PXC akkujärjestelmä yksinkertaisesti yhdistää kahden tai jopa neljän akun tehot "twin-pack- tekniikaksi".

Tämä selkeyttää työkaluvarastoa, säästää rahaa ja mikä tärkeintä 18 voltin akkuja voi käyttää myös erikseen.

Einhell yrityksestä lyhyesti

Einhell Germany AG on keskisuuri yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Landau an der Isarissa. Yli 50 vuoden ajan Einhell-tuotemerkki on edustanut ratkaisuja tee itse-ihmisille ja rakentajille ja remontoijille kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan. Einhell kehittää ja myy innovatiivisia tuotteita aasta äähän eli akkuporakoneista älylatureihin yli 90 maassa ja yli 40 tytäryhtiössä.

Siitä kun Josef Thannhuber aloitti yksityisyrittäjänä vuonna 1964 yrityksestä on kasvanut yli 1600 henkilön työnantaja, jolla on toimipisteitä kaikkialla maailmassa. Einhell on kuitenkin myös paljon muuta: me olemme ne, jotka jatkavat matkaansa, kun muut vasta saapuvat ensimmäiselle etapille. Me olemme ne, joilla on helppokäyttöisiä ​​ratkaisuja, laatua ja todellista palvelua parhaalla hinta-laatusuhteella. Ja me olemme ne, jotka inspiroimme toimintalähtöisesti kehitetyillä tuotteilla ja innovaatioilla ja luomme asiakkaillemme rajattomia mahdollisuuksia, jotta he voisivat nauttia vapaudestaan