Jungle Gym Barn leikkitornikokonaisuus ja 120 kg hiekkaa sekä sininen liukumäki
Jungle Gym Barn leikkitornikokonaisuus ja 120 kg hiekkaa sekä sininen liukumäki Alkuperäinen hinta oli: 1255,96 €.Nykyinen hinta on: 1129,99 €.
Takaisin tuotteisiin
Jungle Gym Barn leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X'tra, 120 kg hiekkaa sekä sininen liukumäki
Jungle Gym Barn leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X'tra, 120 kg hiekkaa sekä sininen liukumäki Alkuperäinen hinta oli: 1725,73 €.Nykyinen hinta on: 1552,99 €.

Jungle Gym Barn leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X’tra sekä liukumäki

Tuotetunnus (SKU): D32180

Jungle Gym Barn leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X’tra sekä liukumäki

Alkuperäinen hinta oli: 1683,46 €.Nykyinen hinta on: 1514,99 €.

Varasto loppu

✓Monipuoliset maksutavat
✓Toimitus 2-4 vrk
✓30 vrk palautusoikeus
✓Edulliset toimituskulut alk. 4,90€

Tuotekuvaus

Leikkitornikokonaisuus Jungle Gym Barn ja Climb Module X’tra sekä liukumäki Tämä poikkeuksellisen kookas leikkitorni erottuu muista malleista myös uniikin kattomuotoilunsa ansiosta. Nyt leikkimään mahtuu kerralla suurempikin joukko lapsia. Kukin saa vuorollaan hallita tilannetta ja ottaa ohjauspyörän komentoonsa. Oleskelutaso tarjoaa jopa 160 cm seisomakorkeutta ja se on jaettu kahteen osaan pienellä porrastuksella. Monimuotoiseen torniin voi nousta seinäkiipeilemällä tai tikkaita pitkin. Luonnollisesti tämänkin leikkitornin alla leivotaan hiekkalaatikossa seudun parhaat hiekkakakut.

Jo muutenkin hyvin varustellun ja monipuolisen leikkitornin täydentää lisämoduuli, jossa vauhtia tarjoillaan keinuilla ja monipuolisilla kiipeilymahdollisuuksilla (kiipeilyverkko ja –seinä). Tämä leikkitornikokonaisuus ei jätä ketään kylmäksi.

Toimituksessa on mukana muun muassa kiipeilyseinä- ja verkko, ohjauspyörä, 2 punaista keinunistuinta, tikkaat, punainen liukumäki 265 cm. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkitornin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Jungle Gym -tuotteet ovat oikea valinta yksityiselle piha-alueella. Julkisiin tiloihin (esim. taloyhtiö, puisto, päiväkoti) oikea vaihtoehto löytyy tarjoamastamme Hy-Land -tuotesarjasta, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän hinta/laatu -suhteen julkisten tilojen leikkivälineissä.

Itse koottava rakennussarja: leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin.

Tietoa leikkitornin mitoista:
• Pinta-ala ilman turva-aluetta, leikkitorni: L: 381 x S: 208 x K:322 cm
• Pinta-ala ilman turva-aluetta, kiipeilymoduuli: L: 287 x S: 328 x K: 215 cm
• Kokonaispinta-ala ilman turva-aluetta: L: 482 x S: 497 x K: 322 cm
• Turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm leikkitornin ympärillä.
• Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 + 88 x 88 mm
• Vaakapalkit: 34 x 58 mm
• Laudat: 16 x 95 mm
Tuotemerkki: Jungle Gym
Tuotteeseen kuuluu: Puu
Tuotteen ominaisuudet: Väri :Luonto
Tuotekoodit:
5705858715605

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jungle Gym Barn leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X’tra sekä liukumäki”