Jungle Gym Club leikkitornikokonaisuus sis. liukumäen, mustaksi petsattu
Jungle Gym Club leikkitornikokonaisuus sis. liukumäen, mustaksi petsattu Alkuperäinen hinta oli: 853,31 €.Nykyinen hinta on: 767,99 €.
Takaisin tuotteisiin
Jungle Gym Club leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X'tra ilman liukumäkeä musta pohjamaali
Jungle Gym Club leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X'tra ilman liukumäkeä musta pohjamaali Alkuperäinen hinta oli: 1008,95 €.Nykyinen hinta on: 907,99 €.

Jungle Gym Club leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X’tra sekä liukumäki, mustaksi petsattu

Tuotetunnus (SKU): D32217

Jungle Gym Club leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X’tra sekä liukumäki, mustaksi petsattu

Alkuperäinen hinta oli: 1311,21 €.Nykyinen hinta on: 1179,99 €.

Varastossa

✓Monipuoliset maksutavat
✓Toimitus 2-4 vrk
✓30 vrk palautusoikeus
✓Edulliset toimituskulut alk. 4,90€

Tuotekuvaus

Leikkitornikokonaisuus Jungle Gym Club ja Climb Module X’tra sekä liukumäki, mustaksi petsattu Poikkeuksellisesti musta leikkitorni! Kompakti ja silti monipuolinen kokonaisuus! Tässä leikkitornissa leikitään aidon puisen harjakaton alla ja lisäksi saadaan hurjasti lisää toimintaa lisämoduulin kiipeilyseinillä ja keinuilla.

Tornissa voidaan vaikka huilata ja sitten taas kiipeillään tai keinutaan! Lapset todellakin alkavat viihtyä pihalla, sillä tässä leikkitornikokonaisuudessa riittää vauhdikasta hupia tuntikausiksi. Leikkitornin monipuoliset mahdollisuudet yhdistyvät tässä tornissa lisämoduulin kiipeilyseinään, kiipeilyverkkoon ja keinuihin. Tämä kokonaisuus tarjoaa paljon liikunnallisia virikkeitä. Leikin lomassa voidaan rakentaa vaikka kokonainen hiekkakaupunki tai pyöräyttää mehevät kuppikakut hiekkalaatikossa tornin alla.

Toimituksessa on mukana muun muassa tikkaat, kiipeilyseinä, kiipeilyverkko, 2 punaista keinunistuinta, vihreä liukumäki 220 cm. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkitornin runkomateriaalina on vesiliukoisella ja myrkyttömällä petsillä mustaksi käsitelty mänty. Tuote on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Jungle Gym -tuotteet ovat oikea valinta yksityiselle piha-alueella. Julkisiin tiloihin (esim. taloyhtiö, puisto, päiväkoti) oikea vaihtoehto löytyy tarjoamastamme Hy-Land -tuotesarjasta, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän hinta/laatu -suhteen julkisten tilojen leikkivälineissä.

Itse koottava rakennussarja: leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin.

Tietoa leikkitornin mitoista:
Pinta-ala ilman turva-aluetta, leikkitorni: L: 303 x S: 166 x K: 302 cm
Pinta-ala ilman turva-aluetta, kiipeilyumoduuli: L: 287 x S: 238 x K: 215 cm
Kokonaispinta-ala ilman turva-aluetta: L: 572 x S: 238 x K: 302 cm
Turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm leikkitornin ympärillä.
Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 + 88 x 88 mm
Vaakapalkit: 34 x 58 mm
Laudat: 16 x 95 mm
Tuotemerkki: Jungle Gym
Tuotteeseen kuuluu: Puu
Tuotteen ominaisuudet: Väri :Musta
Tuotekoodit:
5705858713649

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jungle Gym Club leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X’tra sekä liukumäki, mustaksi petsattu”