Jungle Gym Lodge leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X'tra, 120 kg hiekkaa sekä sininen liukumäki
Jungle Gym Lodge leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X'tra, 120 kg hiekkaa sekä sininen liukumäki Alkuperäinen hinta oli: 1395,21 €.Nykyinen hinta on: 1219,00 €.
Takaisin tuotteisiin
Jungle Gym Lodge leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X'tra sekä liukumäki
Jungle Gym Lodge leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X'tra sekä liukumäki Alkuperäinen hinta oli: 1093,97 €.Nykyinen hinta on: 984,99 €.

Jungle Gym Lodge leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X’tra, 120 kg hiekkaa sekä vihreä liukumäki

Tuotetunnus (SKU): D32113

Jungle Gym Lodge leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X’tra, 120 kg hiekkaa sekä vihreä liukumäki

Alkuperäinen hinta oli: 1395,21 €.Nykyinen hinta on: 1219,00 €.

Varasto loppu

✓Monipuoliset maksutavat
✓Toimitus 2-4 vrk
✓30 vrk palautusoikeus
✓Edulliset toimituskulut alk. 4,90€

Tuotekuvaus

Leikkitornikokonaisuus Jungle Gym Lodge ja Climb Module X’tra, 120 kg hiekkaa sekä vihreä liukumäki Kompakti, mutta haasteellinen leikkitorni villeimmillekin seikkailijoille. Jungle Gym Lodge pitää sisällään pressumallisen harjakaton pitämään monsuunisateet ja hiekkamyrskyt loitolla. Vakiovarustuksessa on tietenkin hiekkalaatikko ja liukumäki, mutta lisäksi leikkikaukoputki ja lisämoduuli kahdella keinuilla ja monipuolisilla kiipeilymahdollisuuksilla (kiipeilyverkko ja –seinä). Toimitukseen sisältyy 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa.

Jungle Gym Lodge –leikkitorniin noustaan tikkailla, mutta tähän torniin on liitetty poikkeuksellisesti myös köysitikkaat. Pienet seikkailijat inspiroituvat hiomaan vuorikiipeilytaitojaan tämän kokonaisuuden erityisen monipuolisilla kiipeilyhaasteilla. Sitten onkin hyvä tutkia taivaan planeettoja tai tähyillä ympäristön tapahtumia kaukoputkella. Lopuksi vetäydytään tornin alakertaan hiekkakakkukahveille.

Toimituksessa on mukana muun muassa kiipeilyseinä ja –verkko, 2 keinunistuinta, tikkaat, leikkikaukoputki, vihreä liukumäki 265 cm. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Itse koottava rakennussarja: leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin.

Tietoa leikkitornin mitoista:
• Pinta-ala ilman turva-aluetta, leikkitorni: L: 382 x S: 164 x K: 291 cm
• Pinta-ala ilman turva-aluetta, kiipeilymoduuli: L: 287 x S: 238 x K:215 cm
• Kokonaispinta-ala ilman turva-aluetta: L: 459 x S: 382 x K: 291 cm
• Turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm leikkitornin ympärillä.
• Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 + 88 x 88 mm
• Vaakapalkit: 34 x 58 mm
• Laudat: 16 x 95 mm
Tuotemerkki: Jungle Gym
Tuotteeseen kuuluu: Puu
Tuotteen ominaisuudet: Väri :Luonto
Tuotekoodit:
5705858714684

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jungle Gym Lodge leikkitornikokonaisuus ja Climb Module X’tra, 120 kg hiekkaa sekä vihreä liukumäki”