Jungle Gym Villa leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X'tra ilman liukumäkeä musta pohjamaali
Jungle Gym Villa leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X'tra ilman liukumäkeä musta pohjamaali Alkuperäinen hinta oli: 1313,14 €.Nykyinen hinta on: 1181,99 €.
Takaisin tuotteisiin
Jungle Gym Casa leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X'tra sekä liukumäki, mustaksi petsattu
Jungle Gym Casa leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X'tra sekä liukumäki, mustaksi petsattu Alkuperäinen hinta oli: 1149,37 €.Nykyinen hinta on: 1033,99 €.

Jungle Gym Villa leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X’tra sekä liukumäki, mustaksi petsattu

Tuotetunnus (SKU): D32225

Jungle Gym Villa leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X’tra sekä liukumäki, mustaksi petsattu

Alkuperäinen hinta oli: 1442,73 €.Nykyinen hinta on: 1297,99 €.

Varasto loppu

✓Monipuoliset maksutavat
✓Toimitus 2-4 vrk
✓30 vrk palautusoikeus
✓Edulliset toimituskulut alk. 4,90€

Tuotekuvaus

Leikkitornikokonaisuus Jungle Gym Villa ja Swing Module X’tra sekä liukumäki, mustaksi petsattu Poikkeuksellisesti musta leikkitorni! Jännittävää ja haastavaa aktiviteettia lapsille! Jungle Gym Villa –leikkitorni erottuu kaarimallisen kattonsa vuoksi kaikista muista torneista. Lisäksi tähän malliin kytketty keinumoduuli kahdella keinulla antaa vauhtia pienille seikkailijoille!

Mukana jopa kaksi kiipeilyseinää ja torniin kytketyt köysitikkaat! Kun leikkitorniin yhdistetään kieinumoduuli, saadaan kokonaisuuteen pakattua runsaasti toiminnallisuutta, joka aktivoi lasta liikkumaan. Normaalin leikkitornin kaikki hyvät ominaisuudet ja lisäksi lisämoduulissa kaksi keinua. Kiipeilytorniin pääsee sen edestä ja takaa, sillä toista kautta kuljetaan tikkailla ja toista kautta torniin kytketyllä kiipeilyseinällä. Leikkitornin alla hiekkalaatikossa voidaan samaan aikaan rakennella huimia hiekkalinnoja.

Toimituksessa on mukana muun muassa kiipeilyseinä, tikkaat, pressukatto, kaksi punaista keinua, köysitikkaat, vihreä liukumäki 265 cm. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkitornin runkomateriaalina on vesiliukoisella ja myrkyttömällä petsillä mustaksi käsitelty mänty. Tuote on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Jungle Gym -tuotteet ovat oikea valinta yksityiselle piha-alueella. Julkisiin tiloihin (esim. taloyhtiö, puisto, päiväkoti) oikea vaihtoehto löytyy tarjoamastamme Hy-Land -tuotesarjasta, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän hinta/laatu -suhteen julkisten tilojen leikkivälineissä.

Itse koottava rakennussarja: leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin.

Tietoa leikkitornin mitoista:
Pinta-ala ilman turva-aluetta, leikkitorni: L: 392 x S: 176 x K: 274 cm
Pinta-ala ilman turva-aluetta, keinimoduuli: L: 220 x S: 235 x K: 215 cm
Kokonaispinta-ala ilman turva-aluetta: L: 402 x S: 463 x K: 274 cm
Turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm leikkitornin ympärillä.
Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 + 88 x 88 mm
Vaakapalkit: 34 x 58 mm
Laudat: 16 x 95 mm
Tuotemerkki: Jungle Gym
Tuotteeseen kuuluu: Puu
Tuotteen ominaisuudet: Väri :Musta
Tuotekoodit:
5705858713724

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jungle Gym Villa leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X’tra sekä liukumäki, mustaksi petsattu”