Kun puhutaan työsuhdepolkupyörästä, tarkoitetaan sillä polkupuyörää, jonka työnantaja hankkii työntekijälle. Voit valita haluamasi polkupyörän vapaasti ilman, että sitä pitää maksaa heti kokonaan. Maksat polkupyörän osissa palkastasi ja veroedun avulla säästät noin 20 – 30 % pyörän hinnasta.

Pyöräetu on tuloverovapaa 1200 euroon asti. Polkupyörän hinta pidätetään työnantajan toimesta työntekijän palkasta tai tarjoaa sen etuna, joko kokonaan tai osittain palkan päälle. Työsuhdepyörä ei ole vain työmatkoja varten vain sitä vois käyttää ihan normaalisti pyöräilyyn työajan ulkopuolellakin. Samaan pakettiin voi myös lisätä polkupyörään liittyviä tarvikkeita kuten esimerkiksi polkupyöräkypärän ja lukon.

Työsuhdepyörä Diileri.comista

Voit hankkia Diileri.comin verkkokaupasta työsuhdepolkupyörän GoByBike palvelun avulla.

  • Voit valita valikoimastamme minkä tahansa pyörän
  • Maksat pyörän osissa palkastasi
  • Veroetua hyödyntäen säästät jopa 30% hinnasta
  • Voit lunastaa lopuksi pyörän 5% jäännösarvolla omaksesi

Näin hankit työsuhdepyörän GoByBiken avulla Diileri.comista

  1. Aloita rekisteröitymällä GoByBike palveluun
  2. Rekisteröitymiseen jälkeen saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen, joka toimii tilauskoodinasi tilatessasi työsuhdepyörää meiltä
  3. Allekirjoita pyöräetupaperi. Suurin osa työnantajista vaatii ennen pyörän ostamista sinua hyväksymään työntajan pyöräetupolitiikan. Tämä on usein sähköinen allekirjoitus ja löydät linkin työnantajan ohjeista. Jos et löydä tätä, voit olla yhteydessä GoByBike asiakaspalveluun.
  4. Valitse mieluisa polkupyörä verkkokaupastamme ja ilmoita meille asiakaspalveluun GoByBike käyttäjätunnuksesi.
  5. Tarkista ja hyväksy sopimus. Saat linkin sähköpostiisi vuokrasopimuksesta. Tarkista tiedot ja allekirjoita se. Saat myös ilmoituksen, kun työnantajasi on allekirjoittanut sopimuksen. Tämän jälkeen voimme toimittaa polkupyörän.
  6. Tarkista lopuksi toimitus sähköpostiisi saapuvan linkin kautta. Kun saat polkupyörän tarkista, että kaikki on ok ja sen jälkeen hyväksy toimitus sähköpostin linkistä.

Tutustu polkupyörä valikoimaamme

Meiltä löydät maastopyöriä, kaupunkipyöriä ja sähköpyöriäkin. Katso kaikki polkupyörämme.