HTI Lämpökamera 3,2" näytöllä, 35 200p Alkuperäinen hinta oli: 449,95 €.Nykyinen hinta on: 399,00 €.
Takaisin tuotteisiin
RXF Pluto M2 Plus Sähköpyörä
RXF Pluto M2 Plus Sähköpyörä Alkuperäinen hinta oli: 1590,00 €.Nykyinen hinta on: 1199,00 €.

RXF Pluto M1 Plus Sähköpyörä 27,5″

Tuotetunnus (SKU): D7835

Tyylikäs miesten sähköpyörä niin kaupunkiajoon kuin soratiellekin. Rungon sisälle integroitu LG:n akku sekä hiljainen, moderni Bafangin moottori. Hydrauliset levyjarrut, Shimanon vaihteisto sekä öljyjoustokeula.

Alkuperäinen hinta oli: 1990,00 €.Nykyinen hinta on: 1549,00 €.

Varastossa

✓Monipuoliset maksutavat
✓Toimitus 2-4 vrk
✓30 vrk palautusoikeus
✓Edulliset toimituskulut alk. 4,90€

Tuotekuvaus

RXF Pluto M1 Plus on siisti sähköpyörä, jossa akku on integroitu tyylikkäästi runkoputken sisään. Se on silti helposti avaimella irroitettava. Akkuna on laadukas LG:n valmistama 36 volttinen akku ja moottorina hyrrää Bafangin valmistama hiiliharjaton moderni hiljainen 250 wattinen sähköpyörän moottori.

Etujousitus tekee ajamisesta mukavampaa epätasaisella ja kuoppaisella tiellä. Voit säätää joustokeulan herkkyyttä sinulle sopivaksi tai tarvittaessa lukita sen. Lukittu asento sopii tasaiselle asfalttitielle, kun taas hiekkateillä tai luontopolulla ajettaessa jousitus kannattaa pitää auki.

Nestetoimiset levyjarrut ovat mukavat käyttää, koska jarrut reagoivat nopeasti ja voimaa ei tarvitse juurikaan käyttää. Hydraulinen neste ei myöskään jäädy talvella, joten talvellakin voi ajella. Vaihteet ovat Shimanon valmistamat ja takavaihtajan mallina tässä pyörässä on Deore, joka on varsin pätevä vaihtaja. Se vaihtaa vaihteet toimintavarmasti ja suhteellisen hiljaisesti. Pykäliä löytyy peräti 30, joten varmasti sopiva tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Bafangin moottori on laadukas samoin kuten LG:n valmistama akku, joten voit ajella hyvin mielin ja luottaa niiden toimintaan. Akun lataat täyteen noin 4 – 6 tunnissa ja ajomatkaa täydellä akulla irtoaa noin 40 – 50 kilometriä. Matkaan vaikuttaa usein keliolosuhteet, käyttäjän paino ja ajotyyli.

RXF Pluto M1 on myös mukavan kevyt sähköpyöräksi nimittäin se painaa vain 20 kiloa. Runko on tehty alumiinista, joka tekee pyörästä varsin kevyen, mutta se on silti äärettömän kestävä.

Makea pyörä retkille, työmatkapyöräilyyn ja ajeluun vaikka ympäri vuoden. Kahden vuden takuu tuo mielenrauhaa ostamiseen ja ajeluun.

Toimitus ja kasaus: Pyörä on hyvin pitkälti kasattu, mutta jotain osia täytyy itse kiinnittää ja säätää sopivaan asentoon. Varmista myös, jotta kaikki on kiinni ennen ajoa. Pyörä toimitetaan pahvilaatikossa ja sillä on kokoa, joten tämä kannattaa huomioida. Voit myös tilata pyörän kotiintoimitettuna, jolla kantamisen vaiva jää sinulta pois

Moottori: Bafang harjaton takamoottori 250w / 36V
Akku: Sijainti rungossa, avaimella irrotettava LG 36V / 10,4Ah
Rungon korkeus: 483 mm (koko M)
Vaihteet: Shimano Deore 30 vaihdetta.
Jarrut: Tektro-hydraaliset levyjarrut edessä ja takana
Talutustehostin (walk assist): Kyllä 6km/h
Renkaat: Kenda 27.5” x 2.1 renkaat –renkaissa pitävä kuviointi
Haarukka: Joustokeula öljynpaineella
Max. nopeus 25km/h
Vääntömomentti: 40 Nm
Kantoetäisyys 40-50 km
Latausaika n. 4-6 tuntia
Paino 20 kg
Kantavuus 120 kg
Takuu: 2 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RXF Pluto M1 Plus Sähköpyörä 27,5″”