Sähköpyörät

Haaveissa helppo sähköpyörä? Sähköpolkupyörä onkin oiva valinta esimerkiksi työmatka-ajoon, tai sellaisille päivittäisille reiteille, joissa mäkimaastoa riittää. Myös pitkät matkat kevenevät huomattavasti, kun alla on sähköavusteinen polkupyörä. Pyöräilyharrastuksen aloittaminen sähköavusteisen pyörän avulla ei ole hifistelyä, päinvastoin, se kannustaa ottamaan pyöräilyn osaksi arkea. Diileri.com verkkokaupasta voit tilata helposti korkealaatuisen sähköpyörän nopeasti toimitettuna, myös kotiinkuljetus on mahdollista. Valikoimassamme on suosittuja Timeless- ja Apollo-merkkisiä sähköpyöriä, joista löydät kooltaan ja hinta-laatusuhteeltaan varmasti sopivimman.

Miten sähköpolkupyörä toimii?

Sähköavusteisella polkupyörällä voit huristella koko ajan ”sähkömoodissa”, tai kytkeä avustuksen tarvittaessa kokonaan pois. Sähköpyörä eroaa esimerkiksi moposta siten, että se mopossa vauhtia lisätään kaasulla, kun taas sähköpyörässä sähköavustus toimii silloin kun polkimia poljetaan.

Sähköpyörät edulliseen hintaan – tutustu tarjouksiimme!

Diileri.comin valikoimassa on tasaiseen tahtiin edullisia tarjouksia sähköpyöristä. Pidämme hintamme aina kilpailukykyisinä ja reiluina. Edullisimmillaan sähköpyörän saat meiltä tuhannen euron kieppeiltä.

Usein kysyttyä:

Milloin sähköpyörä kannattaa ostaa? Fatbike sähköpyörä sopii erityisen hyvin maastolenkeille, mutta erinomaisesti myös työmatkailuun. Sähköavusteinen fatbike sopii kaupunkiajoon siinä missä maantiepyöräkin. Sähköpyörää kannattaa harkita myös auton korvikkeeksi, näin välttyy esimerkiksi polttoaineilta, veroilta, rengasruljanssilta ja melko kalliiltakin autorempoilta.

Mikä on sähköpyörän toimintamatka? Ajo-olosuhteet vaikuttavat sähköpyörän akkukapasiteettiin, mutta suuntaa antavasti 40–80 kilometrin täysavusteista matkaa voidaan pitää merkkipaaluna. Jos akku loppuu kesken, voit jatkaa matkaa normipyöränä.

Miten kovaa sähköpyörällä voi mennä? Suurin sallittu nopeus sähköpyörällä on 25 km/h. On kuitenkin huomioitava, että kevyen liikenteen väylien nopeusrajoitus on 20 km/h.

Millaisia kokemuksia sähköpyörästä on? Etenkin työmatkalaiset pitävät pyörää ketteränä ja vaivattomana. Parhaimpiin käytännön juttuihin kuuluu kokemuksien mukaan se, että töissä ei tarvitse käydä välttämättä suihkussa. Eli treeniä tulee, mutta aivan täydelliseltä hiki-niagaralta vältytään. Pyöräily ei vie mehuja raskaan työn raatajalta, ja toimistotyöläinen saa juuri sopivasti treeniä ilman, että edessä on suihkukierros.

Miten sähköpyörän akku ladataan? Pääsääntöisesti sähköpyörissä on irrotettava akku, joten voit ladata sen helposti vaikkapa kerrostaloasujanakin. Akkua voi tietty latailla myös kellarissa, mikäli taloyhtiön säännöt antavat periksi. Akun lataaminen kestää noin 4-6 tuntia. Ja töpseli siis vain seinään.

Devron City 26″ 3-V naisten sähköpyörä 36V 250W, musta

999.95
Tyylikäs matalarunkoinen sähköpyörä, jolla on hyvin mukava ja rento ajaa pidempiäkin matkoja. Päivittäinen pyöräily sujuu jouhevasti eikä ylämäet ja vastatuuli tunnu enää niin raskaalta.  Akkukapasiteetti tässä sähköpyörässä riittää avustamaan kuljettajaa jopa 50km matkan verran. Kevyt sekä kestävät alumiinirunko ja laadukas Shimanon 3 pykäläinen vaihteisto.

HEAD Granby Shimano E5000 29″ Sähköpyörä, mattamusta/vihreä, 51cm/20″

2,499.00
  • Moottori ja akku: Shimano Steps E5000 - Tehokas, hiljainen, säänkestävä
  • Toimintasäde: Jopa yli 100 kilometriä
  • Latausaika: 80% tehot jo 2 tunnissa, 100% 4 tunnissa
  • Runko: Alumiini, 50 cm
  • Renkaat: 29 x 2,25 "
  • Vaihteisto: Shimano 8 - pykälää
  • Jarrut: Hydrauliset levyjarrut
  • Joustokeula: 100 mm XCM Hlo Suntour

RXF Pluto C2 Plus naisten sähköpyörä, 28″

1,299.00
Modernin näköinen naisten sähköhybridi, jolla on todella mukava ajella pidempiäkin reissuja. Pyörässä on Shimanon 9 pykäläinen vaihteisto sekä Tektron tehokkaat levyjarrut. Moottorina luotettava Bafangin 250W moottori sekä yksi markkinoiden parhaista sähköpyörien akuista LG 36V. Akku on integroitu runkoputkeen, joka tekee pyörästä siistin näköisen. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sähköpyörä jokapäiväiseen ajoon.

RXF Pluto M1 Plus Sähköpyörä 27,5″

1,549.00
Tyylikäs miesten sähköpyörä niin kaupunkiajoon kuin soratiellekin. Rungon sisälle integroitu LG:n akku sekä hiljainen, moderni Bafangin moottori. Hydrauliset levyjarrut, Shimanon vaihteisto sekä öljyjoustokeula.