Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla, sis. puutavaran, ei liukumäkeä
Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla, sis. puutavaran, ei liukumäkeä Alkuperäinen hinta oli: 1208,19 €.Nykyinen hinta on: 1086,99 €.
Takaisin tuotteisiin
Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla sekä Swing Module X'Tra, ei liukumäkeä
Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla sekä Swing Module X'Tra, ei liukumäkeä Alkuperäinen hinta oli: 1490,40 €.Nykyinen hinta on: 1340,99 €.

Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla sekä Swing Module X’Tra ja liukumäki

Tuotetunnus (SKU): D32252

Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla sekä Swing Module X’Tra ja liukumäki

Alkuperäinen hinta oli: 1584,38 €.Nykyinen hinta on: 1425,99 €.

Varasto loppu

✓Monipuoliset maksutavat
✓Toimitus 2-4 vrk
✓30 vrk palautusoikeus
✓Edulliset toimituskulut alk. 4,90€

Tuotekuvaus

Playhouse -kokonaisuus tornilla Jungle Gym Crazy sekä Swing Module X’Tra ja liukumäki Jungle Gym Crazy -leikkimökki jalustalla sekä keinumoduuli

Tämä jalustallen nostettu leikkimäkki onkin itse asiassa liukumäellä varustettu leikkitorni, jonka alla on penkeillä ja pöydällä varustettu hiekkalaatikko leikkimökki. Tornin yläosa on hassunkurinen leikkimökki, jossa on hulluttelevan vinot kulmat. Leikkimökissä on avattavat ovi sekä ikkuna ja oven yläpuolella hauska liitutaulu, jolle voi piirtää ja kirjoittaa vaikka hauskoja viestejä.

Leikkimökki on perinteisten pihaleikkien suosittu lähtökohta., Tällainen perinteistä poikkeava leikkimökki avaa mielikuvitukselle totaalisen uudet polut. Jungle Gym Crazy suorastaan kutsuu hulluttelemaan, piileskelemään, leikkimään kauppaa ja niin edelleen. Lasten mielikuvitus on rajaton. Viilentävän tuulahduksen ja mahdollisuuden tutkia painovoimien vaikutusta tarjoavat lisämoduulin kaksi keinua.

Toimituksessa mukana muun muassa ovi ja ikkuna, liitutaulu, 265 cm vihreä liukumäki, keinumoduuli kahdella keinulla. Hiekaalaatikossa on varusteena pienet istuimet ja työtaso.Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimet ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkimökin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Jungle Gym -tuotteet ovat oikea valinta yksityiselle piha-alueella. Julkisiin tiloihin (esim. taloyhtiö, puisto, päiväkoti) oikea vaihtoehto löytyy tarjoamastamme Hy-Land -tuotesarjasta, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän hinta/laatu -suhteen julkisten tilojen leikkivälineissä.

Itse koottava rakennussarja: leikkimökki toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin.

Mittatietoja:
Pinta-ala ilman turva-aluetta, leikkitorni: L: 463 x S: 195 x K: 332 cm
Pinta-ala ilman turva-aluetta, keinumoduuli: L: 220 x S: 235 x K: 215 cm
Turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm leikkitornin ympärillä.
Pystypalkit: 68 x 68 mm
Vaakapalkit: 34 x 59 mm
Laudat: 16-95 mm
Laudat: 16 x 95 mm
Tuotemerkki: Jungle Gym
Tuotteeseen kuuluu: Puu
Tuotteen ominaisuudet: Väri :Luonto
Tuotekoodit:
5705858716343

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla sekä Swing Module X’Tra ja liukumäki”