Jungle Gym Leikkitornikokonaisuus XL, sis. puutavaran, mukana liukumäki
Jungle Gym Leikkitornikokonaisuus XL, sis. puutavaran, ei liukumäkeä Alkuperäinen hinta oli: 1287,41 €.Nykyinen hinta on: 1179,00 €.
Takaisin tuotteisiin
Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla sekä Swing Module X'Tra ja liukumäki
Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla sekä Swing Module X'Tra ja liukumäki Alkuperäinen hinta oli: 1584,38 €.Nykyinen hinta on: 1425,99 €.

Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla, sis. puutavaran, ei liukumäkeä

Tuotetunnus (SKU): D32251

Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla, sis. puutavaran, ei liukumäkeä

Alkuperäinen hinta oli: 1208,19 €.Nykyinen hinta on: 1086,99 €.

Varasto loppu

✓Monipuoliset maksutavat
✓Toimitus 2-4 vrk
✓30 vrk palautusoikeus
✓Edulliset toimituskulut alk. 4,90€

Tuotekuvaus

Playhouse -kokonaisuus tornilla Jungle Gym Crazy sis. puutavaran, ei liukumäkeä
Jungle Gym Crazy -leikkimökki jalustalla

Tämä jalustallen nostettu leikkimäkki onkin itse asiassa liukumäellä varustettu leikkitorni, jonka alla on penkeillä ja pöydällä varustettu hiekkalaatikko leikkimökki. Tornin yläosa on hassunkurinen leikkimökki, jossa on hulluttelevan vinot kulmat. Leikkimökissä on avattavat ovi sekä ikkuna ja oven yläpuolella hauska liitutaulu, jolle voi piirtää ja kirjoittaa vaikka hauskoja viestejä.

Leikkimökki on perinteisten pihaleikkien suosittu lähtökohta. Tällainen perinteistä poikkeava leikkimökki avaa mielikuvitukselle totaalisen uudet polut. Jungle Gym Crazy suorastaan kutsuu hulluttelemaan, piileskelemään, leikkimään kauppaa ja niin edelleen. Lasten mielikuvitus on rajaton.

Toimituksessa mukana muun muassa liitutaulu, hiekaalaatikossa on varusteena pienet istuimet ja työtaso.

Jos pienokaiset kaipaavat lisää hauskuutta, on mahdollista ostaa 265 cm liukumäki. Liukumäki myydään erikseen ja sitä on saatavana useina eri väreinä.

Leikkimökin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Jungle Gym -tuotteet ovat oikea valinta yksityiselle piha-alueella. Julkisiin tiloihin (esim. taloyhtiö, puisto, päiväkoti) oikea vaihtoehto löytyy tarjoamastamme Hy-Land -tuotesarjasta, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän hinta/laatu -suhteen julkisten tilojen leikkivälineissä.

Itse koottava rakennussarja: leikkimökki toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin.

Mittatietoja:
Pinta-ala ilman turva-aluetta: L: 463 x S: 195 x 332 cm
Turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm joka puolella.
Pystypalkit: 68 x 68 mm, vaakapalkitpalkit: 34 x 58 mm
Laudat: 16 x 95 mm
Tuotemerkki: Jungle Gym
Tuotteeseen kuuluu: Puu
Tuotteen ominaisuudet: Väri :Luonto
Tuotekoodit:
5705858715988

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jungle Gym Crazy Playhouse -kokonaisuus tornilla, sis. puutavaran, ei liukumäkeä”